Välkommen till kingdom life church gävle

Vi finns för att vi älskar Gud och människor. KLC Gävle är en nystartad kyrka som vill hjälpa människor att leva sitt liv fullt ut. Vi tror att livet blir fullkomligt när man hittar relationen med Gud. Vi tror att Guds kärlek gäller alla människor oavsett vilken bakgrund man har. Vi tror också att Gud har en plan och tanke för varje människa och att våra liv har ett syfte.

Vi vill göra Jesus känd, älskad och efterföljd.

Vi som har startat Kingdom Life Church Gävle heter Peter & Anna Fagerhov. Vi har i många år arbetat med att bygga och utbreda Guds rike i Sverige. Det är vad vi brinner för.

Vår hemförsamling är Nordanstigs Kristna Center där vi också fungerar som huvudpastorer. Visionen med KLC Gävle har vi burit på under flera år och vi upplever att nu är tiden att gå vidare med detta arbete.

 

Vi har startat KLC Gävle tillsammans med Nisse och Åsa Andersson som vi haft ett samarbete med sedan 2014. Nisse och Åsa bor och verkar i Gävle och kommer stå tillsammans med oss i detta arbete. Vi har burit Gävle i våra hjärtan länge och tror på att vi står i en tid där människors hunger efter Gud påtagligt kommer att öka.

Ledarteam

Peter & Anna Fagerhov.

Nisse & Åsa Andersson.

 

HITTA

TILL OSS

 

GÄVLE

  • Facebook

#klcgavle

© 2017 Kingdom Life Church Gävle

info@kingdomlifegavle.se