top of page
Namnlös design (2).png

VÅR TRO

Vår tro bygger på Bibeln. Vi tror på Gud vår Far, Jesus Kristus Guds son och på den Helige Ande. Vi tror att Jesus har dött på korset för vår skull och uppstått från de döda, att vi har fått förlåtelse för alla våra synder och evigt liv. Vi tror på en enad kyrka som är grundad på Jesus och Bibeln. För oss handlar vår tro om en relation med Gud.

Ty så älskade Gud världen att Han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på Honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.

Johannesevangeliet 3:16

guillaume-de-germain-8UnStmS8KRM-unsplash.jpeg

Guds Kärlek

Bibeln säger att ingenting kan skilja oss från Guds kärlek i Jesus Kristus. Att ta emot Guds kärlek är att lita på hans tålmodiga, nådefulla och förlåtande ställning till oss.  Att bli frälst är att få bli hel på insidan och säga ja till Gud och hans planer och syften med ditt liv. Det är att vända dig bort från dina gamla vägar till ett liv med Jesus, att be Honom om förlåtelse från synd och att få nytt liv på insidan. Frälsningen är en fri gåva som vi får ta emot och inget vi kan förtjäna.

Jesus har kraften att befria oss från skuld, skam och fördömelse, Han kan göra oss hel. Allt vi behöver göra är att vända oss till Honom.

Hur tar jag emot Jesus?

Romarbrevet kapitel 10 och vers 9 säger:

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst”

Frälsning är en fri gåva från Gud till alla människor. Det är att ta emot Guds kärlek och få rätten att kallas Guds barn, och det är ett bemyndigande att leva livet fullt ut med syftet att reflektera Gud till sin omgivning.

Om du är osäker på din relation med Gud eller om du vet att du behöver ta emot Jesus och hans kärlek i ditt liv så kan du välja att ta emot Honom och följa Honom just nu genom att be denna bön om överlåtelse till Gud:

Käre Jesus, Jag ber denna bön därför att jag vet att jag har gjort fel i att leva mitt liv utan dig. Förlåt mig. Jag accepterar din kärlek och nåd för mig och jag ber att du Jesus ska vara Herre i mitt liv. Hjälp mig att tro på dig och älska dig varje dag, och hjälp mig att visa världen hur god du är och hur stor din nåd och kärlek är. I Jesu Namn. Amen.

Om du bad denna bön nu så skulle vi väldigt gärna vilja få kontakt med dig. Det här är ditt livs viktigaste beslut! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Jag bad denna bön:

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page